🏷️ BLACK FRIDAY REA, ANVÄND RABATTKOD "Black Friday" FÖR 20%! PÅ HELA VÅRT SORTIMENT! 🏷️

Betalningspolicy

Betalningsmetoder

Vi hanterar din betalning på alla helgfria vardagar. Våra arbetstider är måndag - fredag 08.00-17.00.

Vi erbjuder VISA, Mastercard, Amex, Google Pay, Apple Pay, Paypal och Klarna betalningsalternativ

Kreditkort
På ImDedi.com kan du betala med VISA, Mastercard, Amex, Google Pay, Apple Pay. Det finns inga extra avgifter när du betalar med dessa betalningsmetoder.

Säkerhet

ImDedi.com är en webbshop som drivs på Shopify-plattformen. Shopify är certifierad nivå 1 PCI DSS-kompatibel. Denna överensstämmelse sträcker sig till alla nätbutiker som drivs av Shopify. Betalningskortindustrin Datasäkerhetsstandard (PCI DSS) är en informativ säkerhetsstandard för organisationer som hanterar kreditkort och betalkortinformation. Definierad av Payment Card Industry Security Standards Council, var standarden skapad för att öka kontrollerna kring kreditkortsdata för att minska kreditkortsbedrägerier via exponeringen.

PayPal

Enkla och säkra betalningar via eller partner PayPal. Ingen extra avgift.

Klarna

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

Din rätt att returnera objekt påverkas inte av betalningsperioden, och du måste bara betala för de artiklar som du behåller. Se vår retur- och återbetalningspolicy för att lära dig mer.

Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

Denna webbplats drivs av enk firma Hannes Elm ett företag bildat i Sverige med huvudkontor på Vallgatan 5, 573 33, TRANÅS Sverige. 

Email: info@imdedi.com 
Telefon: +46765278310